ANKARA / KEÇİÖREN - Kalaba Lisesi

Enver YILDIZ - Okul Müdürü

1980,  Kars/Sarıkamış   Yarkaya Köyü doğumludur. İlkokul ve ortaokul öğrenimini “Kağızman Yatılı Bölge İlköğretim Okulu’nda tamamladıktan sonra  “Susuz Kazım Karabekir Anadolu Öğretmen Lisesi’ni bitirmiştir. Lisans eğitimini Balıkesir Üniversitesi, Necatibey Eğitim Fakültesi, “Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği” alanında;  yüksek lisans eğitimini  ise, Ahmet Yesevi Üniversitesi’nde  Eğitim Yönetimi ve Denetimi” alanında yapmıştır.

İlk görev yeri olan “ Susuz  Kazım Karabekir Anadolu    Öğretmen Lisesi” ne 2001 yılında edebiyat öğretmeni olarak atandı. Daha sonra Sarıkamış Turizm Otelcilik Meslek Lisesi’nde müdür yardımcılığı,  Sarıkamış Kazım Karabekir Lisesi müdür başyardımcılığı, Sarıkamış Turizm Otelcilik Meslek Lisesi, Sarıkamış İmam Hatip Lisesi  ve Ankara Mamak Güzel Sanatlar Lisesi’ nde  müdürlük görevleri yaptı. 28.06.2022 tarihinden itibaren Keçiören Kalaba Lisesi’nde okul müdürü olarak görevine devam etmektedir.

Evli ve iki çocuk babasıdır.