ANKARA / KEÇİÖREN - Kalaba Lisesi

Nis

Zeka Oyunları ve Satranç Kulübü Danışman Öğretmeni Fikri Özdemir tarafından ikinci dönem şubat mart ayları içerisinde  Kalaba Lisesi Satranç Turnuvası düzenlenmiştir. Dereceye giren öğrencilerimiz:

1.Barış Oğuz

2.Reyyan Aliusta

3.Buğra Coşkun

Turnuvada dereceye giren öğrencilerimize bugün Fikri Hocamızın kendileri için hazırlamış olduğu ödüller verilmiştir.

Öğrencilerimizi kutluyor Fikri Özdemir’e bu güzel organizasyon için teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda Ankara Çevre , Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, İl Müdür Yardımcısı Abdullah Haluk Kartal’ın katılımlarıyla Çevre Yönetim ve Denetim Şube Müdürü Arda İşler tarafından 9. sınıf öğrencilerimize yönelik “Sıfır Atık Semineri” verilmiştir. Kendilerine; okulumuzu ziyaretlerinden ve getirmiş oldukları sıfır atık kutularından dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

“ 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” için hazırlanan okul törenimizde emeği geçen değerli öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize  teşekkür ediyoruz.

Mrt

“12 Mart İstiklal Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif’i Anma Töreni’nde görev alan öğretmen ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Çanakkale Savaşlarının önemini daha iyi anlamak amacıyla Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen geziye 9. 10. 11. ve 12. sınıf öğrencilerimiz katılmıştır.  Öğrencilerimiz savaş meydanlarını, cepheleri, anıtları, şehitlerimizin mezarlarını rehber eşliğinde ziyaret etmişlerdir.

Şbt

10C sınıfından Ela Mina Erdoğan adlı öğrencinin ders ve dışı karakalem çalışmaları.

Şbt

06 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan olan iki büyük deprem dolayısıyla, hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak ve deprem gerçeğine dikkat çekmek amacıyla 05-09 Şubat 2024 tarihleri arasında okulumuzda etkinlik düzenlenmiştir.

“6 Şubat Deprem Programı Etkinliği” nde görev alan Sabri Köylüoğlu, Yurdanur Salkın, Ahmet Kartal, Ümmü Çetin ve Esra Keleş öğretmenlerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Şbt

Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar TÜRK, okulumuzu ziyaret ederek idareci ve öğretmenlerimiz ile görüşmüştür.  Kendisine ilgisinden ve ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında, Hacettepe Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Görevlisi Hülya TERCAN öğrencilerimiz ile buluşmuştur. "Okul Dışı Öğrenme Ortamları" konulu semineri ile öğrencilerimizi bilgilendiren hocamıza teşekkür ediyoruz.

Ara

10 - 17 Aralık İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası kapsamında, Felsefe Öğretmenlerimiz Eda Burcu AYDIN ve Necat KARADOĞAN rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından panel düzenlenmiştir.

Ara

Kalaba Lisesi yöneticileri ve Okul Aile Birliği yönetimimiz Keçiören Belediye Başkanı Sayın Turgut ALTINOK'u ziyaret etmiştir.Okul müdürümüz Enver YİLDİZ okulumuza katkılarından dolayı başkanımıza plaket takdiminde bulunmuştur. Sayın başkanımıza çok teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Okul Müdürümüz Sayın Enver YILDIZ ve okul aile birliği üyeleri öğretmenlerimizin gününü kutlamışlardır.

Kas

22 Kasım Sali gunu 11.sinıf öğrencilerimizle Pembe Köşk'te  "Cumhuriyetimizin 100. yılı" konulu fotoğraf belge ve obje sergisini ziyaret ettik. İsmet İnönü'nün kızı Özden Hanımefendi'nin Atatürk ile hatıralarını dinledik.

Kas

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Güvenli İnternet Eğitim Uzmanı Aydın ÇATAK tarafından öğrencilerimize, "Güvenli İnternet Kullanımı" konulu seminer verilmiştir.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK', ebediyete uğurlanışının 85. yılında okulumuzda düzenlenen törenle anıldı.