ANKARA / KEÇİÖREN - Kalaba Lisesi

Nursel KARAN - Müdür Yardımcısı

1973 Eskişehir doğumludur. İlköğrenimini Eskişehir Porsuk İlkokulu’nda, ortaöğrenimini Eskişehir Cumhuriyet Lisesi’nde tamamladı. 1994  yılında  Ankara Üniversitesi, Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldu.  Yüksek lisansını Başkent Üniversitesi, İletişim Fakültesi’nde, Radyo, Sinema ve Televizyon alanında yaptı.

1995’te Konya /Ereğli, Belkaya Kasabası, Belkaya Lisesi’ne öğretmen olarak atandı. 1996’da Ankara /Keçiören Ufuktepe İlköğretim Okulu’nda göreve başladı. 1998-2001 yılları arasında eşinin görevi  nedeniyle  Avusturya-Viyana’da yaşadı.  2002 yılında Keçiören Kalaba Lisesi’ne atandı. 2017-2022 yılları arasında Keçiören Vecihi Hürkuş Anadolu Lisesi’nde müdür yardımcılığı yaptı. 30.06.2022 tarihinden itibaren okulumuz Keçiören Kalaba Lisesi’nde müdür yardımcılığı görevini yürütmektedir.

Evli ve bir çocuk annesidir. Şiir ve müziğe özel ilgisi vardır.