ANKARA / KEÇİÖREN - Kalaba Lisesi

Kas

Kod Haftası etkinlikleri kapsamında 9.sınıf öğrencilerimiz ile Kodla Büyü etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Kas

Yükselen Koleji ile yaptığımız Futsal maçında öğrencilerimiz 5-2 skorla galibiyet almışlardır. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenlerimizi tebriz ediyoruz.

Ekm

Türkiye Cumhuriyetimizin ilanının 100.yılı kutlu olsun.

Ekm

Gezi ve Turizm Kulübü tarafından Cumhuriyet'in ilanının 100.Yılı etkinlikleri kapsamında Polatlı Sakarya Şehitliği, Duatepe ve Gordiyon höyüğü bölgesine gezi düzenlenmiştir.. Güzel ve anlamlı bir ziyaret oldu. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun.

Ekm

Keçioren belediye başkanimiz Sayın Turgut ALTINOK okulumuzu ziyaret etmiştir .Okulumuza katkılarından dolayı kendilerine  teşekkür ederiz.

Ekm

09.09.2023 tarihinde 32304 sayılı resmi gazetede yayınlanan Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliğine göre Millî Eğitim Bakanlığının hazırladığı örnek konu soru dağılım tabloları rehber kabul edilerek okul zümrelerimiz tarafından ortak sınavlarda kullanılmak üzere konu soru dağılımları belirlenmiştir.

Eyl

Keçiören Belediye Başkanı Sayın Turgut ALTINOK, okulumuzu ziyaret ederek okul müdürümüz Enver YILDIZ ile görüşmüş ve bilgi almıştır. Ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Eyl

Gezi ve Turizm Kulubü Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında 42 öğrencimizle ilk meclis gezisi ve Anıtkabir ziyareti yaptık.Güzel bir faaliyet oldu.

Ağu

Öğrencilere bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlere ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak akademik başarıyı arttırmayı ve uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini amaçlamaktadır.

Ağu

Büyük Önder Atatürk komutasındaki Türk ordusunun 26 Temmuz 1922'de başlayan ve 30 Ağustos'ta büyük bir zaferle tamamlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 101. yılı kutlu olsun.

Tem

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz kutlu olsun. 15 Temmuz 2016 gecesi şehitlerimize Allah’tan rahmet diler, gazilerimize şükranlarımızı sunarız.

Bir grup öğrencimiz ile Beypazarı gezisi yapılmıştır.

May

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi öğrencisi Furkan Eren CAN tarafından okulumuz 9. sınıf öğrencilerine  “Finansal Okuryazarlık” konulu seminer verilmiştir.